Natuurlijke, simpele manieren om slechte adem te bestrijden

Op zoek naar eenvoudige manieren om uw slechte adem problemen te verhelpen? Slechte adem kan een lastige, gênante aandoening zijn waar veel mensen dagelijks mee worstelen. Slechte adem wordt geassocieerd met een gebrek aan activiteit in de mond, wat resulteert in een soms geurloze mond. In combinatie met een slechte mondhygiëne leidt dit vaak tot een slechte adem. Er zijn veel manieren om dit sociale probleem aan te pakken, van regelmatig tandenpoetsen tot het constant flossen van uw tanden. Een slechte adem is meer dan een onaangename aandoening, het is gênant voor degenen die eraan lijden.

Ondanks het verband tussen een slechte adem en een slechte mondhygiëne, zijn er een paar manieren om dit mondgezondheid probleem effectief aan te pakken. Een slechte adem kan het gevolg zijn van een slechte spijsvertering, een slechte gezondheid van het systeem of van slechte mondgewoonten. Door dit met uw tandarts te bespreken, kunt u de oorzaak van uw slechte adem achterhalen en een plan opstellen om dit te verhelpen.

TANDARTS ZOETERMEER

Een slechte spijsvertering leidt er vaak toe dat etensresten vast blijven zitten in de tanden, het tandvlees en de tong. Etensresten die in de mond blijven zitten, leiden tot geur veroorzakende bacteriën, werken verspilling van voedsel in de hand en vergroten de kans op maag- en darmproblemen zoals constipatie.

Heeft u een onderliggende gezondheidstoestand zoals diabetes, ademhalingsaandoeningen, leveraandoeningen of nieraandoeningen? Uw tandarts kan de onderliggende oorzaak van uw halitose behandelen met een zelfgemaakt middeltje. Volgens De gids voor het thuis genezen van een slechte adem: “Mondhygiëne en voeding zijn de basisvereisten voor het verhelpen van een slechte adem. Vermijd voedsel met een hoog gehalte aan eiwitten en zorg ervoor dat uw mond vrij is van de geur veroorzakende bacteriën, vooral de anaerobe bacteriën die achter in de mond leven. Voedselresten die achterblijven na de maaltijd krijgen de kans om te ontbinden, en dat is waar de anaerobe bacteriën leven en die onaangename geur veroorzaken.”

Vervang uw mondwater

Volgens de American Dental Association leven de aerobe bacteriën die chronische halitose veroorzaken vaak op het oppervlak van de tong. Dus als u uw tandenborstel en tandpasta vervangt, vervangt u ook de bacteriën die verstoord worden door anaerobe bacteriën. Wees niet verbaasd als u het verschil al ziet na een paar veranderingen in uw huidverzorgingsroutine.

Vervang uw medicatie tegen kiespijn

Een van de meest effectieve huismiddeltjes tegen chronische halitose is het verlichten van de pijn met een vrij verkrijgbaar medicijn. Net als de Hassle Free Ingredients lijst, zijn er een paar Medicijnen die je waarschijnlijk hebt in uw medicijnkastje of op uw badkamer plank. Vervang ze door medicijnen die niet giftig zijn.

Het is bewezen dat de antibacteriële stoffen in OraMD de bacteriën elimineren die chronische halitose veroorzaken. De bacteriën die een stinkende adem veroorzaken zijn anaeroob, wat betekent dat ze gedijen in een omgeving met zuurstof. Zuurstof is voedsel voor de anaerobe bacteriën, en om ze in leven te houden, heeft de mond zuurstof nodig.

Het volgende vier-stappen programma leert u hoe u anaerobe bacteriën kunt verslaan en voorgoed kunt voorkomen dat ze terugkomen.

  1. Verminder de hoeveelheid zwavelhoudende verbindingen die in de mond worden geproduceerd door een zuurstofproducerend product als OraMD te gebruiken.
  1. Gebruik OraMD samen met een ander product dat de anaerobe bacteriën oxideert, waardoor ze in de fruitachtige structuur van de tong terechtkomen en overgaan op de geoxideerde vorm van verbinding, O2 genaamd.
  1. Tenslotte, nadat alle anaërobe bacteriën zijn geëlimineerd, begint men de pH langzaam weer te verhogen tot 7,5 à 9 gedurende langere tijd, totdat opnieuw een zuurstofrijk milieu wordt ervaren en de omstandigheden weer zodanig zijn dat de anaërobe bacteriën zich snel kunnen vermenigvuldigen.

Het oppervlak van de tong moet altijd vochtig zijn met speeksel of moet na het eten worden uitgespuugd. Als de tong achter in de mond ligt, kan het speeksel echter vochtig worden en ontstaat er vaak een kleverige substantie achter op de tong. Deze “voedselbrij” van bacteriën kan zeer schadelijk zijn voor de tong. De tong moet altijd schoon worden gehouden.

ectief, zult u in staat zijn om de aandoening te elimineren. Er zijn zowel voorzorgsmaatregelen als natuurlijke behandelingen voor chronische halitose. Praat altijd met uw arts en/of tandarts als u aan chronische halitose lijdt. Vertel hen over uw aandoening en vraag hen een effectief behandelplan voor u voor te stellen. Het is vaak het beste om het internet op te gaan en de medische websites over chronische halitose te bekijken.